Tandarts-Utrecht-Kanaleneiland

Tandarts Utrecht Kanaleneilanden

Op zoek naar een fijne tandarts Utrecht Kanaleneilanden? In onze mooie, frisse praktijk staat ons vriendelijke team voor u klaar. Uw gebit is belangrijk voor u en u bent belangrijk voor ons. Bij Mondzorgcentrum Utrecht bieden we de beste zorg en gebruiken we de laatste technieken. Alles om u met een glimlach naar buiten te laten lopen. Onze praktijk ligt in een diverse wijk en dat ziet u terug in ons team. Onze hoogopgeleide medewerkers hebben verschillende afkomsten, waardoor we u in veel talen te woord kunnen staan. Naast Nederlands spreken we Engels, Arabisch, Turks, Berbers, Koerdisch, Afghaans, Farsi en Russisch. Zo voelt iedereen zich bij ons thuis.

Bereikbaarheid & openingstijden tandartspraktijk

Onze praktijk is gevestigd in het centrum van Kanaleneiland en is goed bereikbaar met de auto. U kunt in de buurt gratis parkeren. Komt u met het OV? Geen probleem! De tram en bus stoppen vlakbij.

Wij snappen dat uw leven druk is. Daarom hanteren wij zeer ruime openingstijden. Ook in de avond en in het weekend kunt u bij ons terecht! Zo hoeft u niet per se vrij te nemen van uw werk om ons te bezoeken.