Spoed Tandarts Utrecht

Bekijk inhoud van deze pagina

Spoedtandarts Utrecht

Moet u snel behandeld worden, doordat u bijvoorbeeld veel last hebt van pijn? Door onze ruime openingstijden zijn wij een veelbezochte spoed tandarts in Utrecht. U kunt meestal heel snel bij ons terecht. Als spoed tandarts kunnen wij u ook behandelen als u niet bij ons staat ingeschreven.

Voor alles rondom het gebit

We kunnen bij Mondzorgcentrum Utrecht veel behandelingen zelf uitvoeren. Denk aan het verwijderen van tanden en kiezen, wortelkanaalbehandelingen en chirurgische ingrepen aan de kaak. Als u met spoed geholpen wilt worden is het wel zo fijn dat u niet hoeft worden doorverwezen, maar gewoon bij één van onze eigen specialisten terecht kunt.

Avond tandarts en weekend tandarts in Utrecht

In tegenstelling tot veel andere tandartsen in Utrecht kunt u ook in de avond en het weekend bij ons terecht. Bij spoed kunt u dus snel bij ons terecht en hoeft u niet tot de volgende ochtend of na het weekend te wachten. Bij spoedgevallen kan dit echt het verschil maken.

Wanneer is het slim om een spoed tandarts bellen?

Twijfelt u of uw klachten met spoed moeten worden verholpen? Vaak kunt u bij problemen best even wachten, maar wij raden aan om met spoed een tandarts te bellen als:

  • Er een tand is uitgevallen (het beste is als u binnen een uur hulp krijgt)
  • U last heeft van een loszittende tand
  • U last heeft van ondraaglijke (kies)pijn
  • Er sprake is van een nabloeding na een tandartsbehandeling
  • Een kroon, brug of vulling is uitgevallen

Spoed tandarts bij angst

Bent u of is uw kind bang voor de tandarts? Geen probleem. De behandeling wordt dan uitgevoerd door een tandarts die hierin is gespecialiseerd. Hij of zij gebruikt verschillende methodes om u of uw kind te laten ontspannen. Zo kan het probleem snel worden verholpen. Bij extreme angst kunnen wij de behandeling onder narcose uitvoeren.

Na de spoedbehandeling

Ons team van specialisten staat vanzelfsprekend ook na de spoedbehandeling voor u klaar. Wij nemen nog nieuwe patiënten aan!

Professioneel

Ons team bestaat uit professionele, ervaren tandartsen en assistenten.

Angst

Angst voor de tandarts? Met ons speciale behandelplan hebben we al veel patiënten van hun angst verlost.

Kinderen

Kinderen zijn bij ons van harte welkom. In onze kindvriendelijke praktijk krijgen zij de aandacht die ze nodig hebben.

Uw gebit is onze zorg

We adviseren en begeleiden u middels preventieve mondzorg en mondhygiëne naar een gezonder en sterker gebit. Ook na het spoedgeval.