De specialismen van Mondzorgcentrum Utrecht

Bij Mondzorgcentrum Utrecht werkt een sterk team van enthousiaste specialisten. Het hoogopgeleide en frisse team zorgt ervoor dat u de beste mondzorg krijgt volgens de allerlaatste technieken, zodat u met een mooie glimlach weer de praktijk uitloopt. Wij streven er altijd naar om onszelf te verbeteren. Onze praktijk steekt dan ook veel tijd in nascholing om vertrouwd te raken met de nieuwste en beste technieken. U kunt altijd rekenen op een vooruitstrevend team van specialisten.

Wij bieden de volgende specialismen:

Dental Alveolaire Chirurgie

De kaakchirurg van Mondzorgcentrum Utrecht is gespecialiseerd in het gebied rond de mond en de kaak. Er wordt vaak gedacht dat er een kaakchirurg alleen verstandskiezen verwijdert. De DA-chirurg van MCU is gespecialiseerd in veel chirurgische behandeling in mond en kaak. Denk hierbij aan verstandskiezen / kaakbotcorrecties / neusslijmvliescorrecties (sinuslift).

Lees verder

Implantologie

Tandimplantaten worden al heel lang gebruikt als kunstwortel ter vervanging van de tandwortel. Het implantaat wordt als een schroef in de kaak aangebracht. Het implantaat dient dan als houvast voor een brug, kroon of andere prothese.

Lees verder

Orthodontie

Binnen de tandheelkunde valt het specialisme orthodontie. De orthodontie houdt zich bezig met het verbeteren en bewaken van de optimale stand van de tanden. Hierbij kan er gedacht worden aan esthetiek, maar ook aan functie. Bij Mondzorgcentrum Utrecht staat een sterk team voor u klaar.

Lees verder

Esthetische behandelingen

Met MySmile kunt u al voordat we uw gebit gaan perfectioneren, zien wat het eindresultaat zal zijn. Al uw wensen kunt u voor de start van de behandeling met de tandarts bespreken, maar u kunt nu ook zelf zien hoe het kan worden! Samen met de tandarts kan er aan de hand van het 3D-model van uw nieuwe gebit worden doorgenomen welke behandeling(en) moeten plaatsvinden om tot het gewenste resultaat te komen. Zo bent ervan verzekerd dat de behandelingen zullen leiden tot het gewenste resultaat.

Lees verder