Spoed tandarts Utrecht – Bel ons nu op 030 303 1219

Spoedtandarts Utrecht

Spoedtandarts Utrecht is een tandartsenspoedservice voor heel Utrecht. Wij hebben ruime openingstijden voor spoedgevallen en we behandelen alle patiënten uit Utrecht. Spoedtandarts Utrecht staat voor een snelle service: u wordt dezelfde dag geholpen er zijn korte wachttijden. Daarnaast kunnen onze tandartsen u ook alle nazorg geven die nodig is. Ook voor andere tandheelkundige behandelingen, zoals gebitsrestauratie of problemen met uw beugel, kunt u met spoed bij ons terecht.

Spoedtandarts voor kinderen

Onze spoedtandartsen zijn gespecialiseerd en opgeleid om goed met kinderen overweg te kunnen. Onze spoedpraktijken zijn kindvriendelijk ingericht, zodat kinderen zich niet vervelen tijdens onze korte wachttijden. Ook het melkgebit wordt bij ons tot in de puntjes verzorgd. Daarnaast besteden we juist bij spoedgevallen met kinderen aandacht aan preventieve zorg en educatie!

Spoedtandarts voor patiënten met angst

Daarnaast is het team van Spoedtandarts Utrecht zeer goed in het behandelen van angstpatiënten. Wij kunnen pijnloze behandelingen uitvoeren en hebben onze spoedtandartsen erop getraind om met angstige patiënten overweg te kunnen en ze vooral eerst op hun gemak te stellen. Bij ingrijpende behandelingen kunnen wij ook behandelingen onder narcose uitvoeren.

 

Het team van spoedtandarts Utrecht

Ons spoedteam bestaat uit in Nederland afgestudeerde tandartsen, maar spreken naast Nederlands ook andere talen, waaronder Arabisch, Turks, Engels, Berbers, Koerdisch, Afghaans, Farsi en Russisch. Zo kunnen ook patiënten bij ons terecht die bij de administratieve afhandeling hulp in hun eigen taal nodig hebben. Het team staat altijd voor u klaar en de patiënt komt bij ons op de eerste plaats! We hebben een vast team, zodat u in de nazorg en vervolgbehandelingen te maken heeft met een persoonlijk betrokken tandarts.

Professioneel
Ons team bestaat uit professionele tandartsen en assistentes met veel ervaring met spoedgevallen.
Angst

Voor patiënten met angst voor de tandarts hebben wij een speciaal behandelplan. We hebben hiermee al veel patiënten van hun angst verlost.

Kinderen
Wij hebben een kindvriendelijke praktijk en geven de kids de speciale aandacht die ze nodig hebben

Uw gebit is onze zorg

Ook na het spoedgeval adviseren en begeleiden we u middels preventieve mondzorg en mondhygiëne naar een gezonder en sterker gebit.