DE specialistische tandarts in Utrecht

 

Mondzorgcentrum Utrecht is DE specialistische tandarts in Utrecht. Naast alle reguliere tandheelkunde bieden wij ook specialistische tandheelkunde aan. We willen het graag zo makkelijk mogelijk maken voor onze patiënten door niet meer met doorverwijzingen te werken. Wat er in de praktijk vaak gebeurt is dat de tandarts tijdens een controle bepaalde aandoeningen in de mond tegenkomt. Deze aandoeningen moeten dan door een speciale tandarts worden behandeld. Vaak verwijst de tandarts dan naar een specialistische tandarts. Hiervoor moet dan weer een nieuwe afspraak gemaakt worden en dit kan vaak niet op dezelfde dag. Ook komt er voor de verzekering weer extra papierwerk bij kijken. Bij Mondzorg Centrum Utrecht streven wij ernaar onze patiënten complete tandartszorg aan te bieden. Vaak is een dergelijke behandeling nog op dezelfde dag mogelijk.

 

Tandarts Specialismen Mondzorg Centrum Utrecht

 

We hebben gekeken naar de meest voorkomende behandelingen en vervolgens hebben we deze specialismen in huis gehaald. U kunt bij ons terecht voor de volgende tandarts specialismen:

 

 

TANDARTS IN UTRECHT ZONDER DOORVERWIJZING

 

Er zijn nog meerdere specialistische behandelingen die we kunnen uitvoeren zonder doorverwijzing. We beschikken over zeer ervaren tandartsen die gespecialiseerd zijn in patiënten met (extreme) angst voor de tandarts. Onze tandartsen hebben veel ervaring met alle soorten beugels en werken met de laatste en best geteste technieken. Voor implantologie en protheses hebben wij een gerenommeerde tandarts in huis. Daarnaast kunnen wij de scherpste prijzen aanbieden in heel Nederland!

 

Voor tandvlees problemen en ingewikkelde wortelkanaalbehandelingen bent u ook bij ons aan het juiste adres. Tot slot is ons team van mondhygiënisten zeer ervaren en kunnen ze ook specialistische behandelingen uitvoeren de die mondhygiëne bevorderen  Als u met een bepaald tandheelkundig probleem zit kunt u altijd contact opnemen met de praktijk. Wij kunnen u dan meteen vertellen of u voor een dergelijke behandeling bij ons terecht kan.

 

https://www.mondzorgcentrum-utrecht.nl/
nl
Mondzorgcentrum+Utrecht
52.0749595
5.095602