TANDARTS TEAM MONDZORGCENTRUM UTRECHT

 

Bij Mondzorg Centrum Utrecht (MCU) staat een sterk team van specialisten in de mondzorg voor u klaar. De enthousiaste specialisten zorgen ervoor dat u de beste mondzorg krijgt volgens de allernieuwste technieken. Naast optimale mondzorg streven wij ernaar om een persoonlijk band met onze patiënten op te bouwen door goed te luisteren en optimale sfeer en comfort aan te bieden: “MCU een nieuw begrip in de mondzorg”. Mondzorgcentrum Utrecht is HET tandheelkundig centrum van Utrecht voor algemene en specialistische tandheelkunde.

 

 

SPECIALISTISCHE TANDARTSEN

 

Voor het zeer deskundige team van Mondzorg Centrum Utrecht staat de patiënt centraal. Zo zorgen wij voor een optimale behandeling volgens de nieuwste technieken en doen wij er alles aan om onze patiënten op hun gemak te stellen. Wij hebben diverse specialisten in huis gehaald om onze dienstverlening zo breed mogelijk te maken. Zo kunnen wij de persoonlijke banden met onze patiënten versterken door niet onze patiënten door te verwijzen buiten de praktijk. We hebben we de volgende specialismen in huis:

 

 

 

 

EEN PRETTIGE TANDARTSERVARING


Aan sfeer en comfort in onze praktijk en wachtruimten wordt veel aandacht besteed. Ook aan de vertrouwensband tussen de tandarts en patiënt. Bij ons wordt er uitgebreid de tijd genomen om goed te luisteren naar uw wensen. Daarnaast zijn wij van mening dat “voorkomen beter is dan genezen” en dus doen wij er alles aan om onze patiënten te informeren over preventie. Zo kunnen wij u het allerbest van dienst zijn. Heeft u een vaste tandarts maar bent u toch benieuwd of wij u beter van dienst kunnen zijn? Binnen onze praktijk spreken wij meerdere talen, helpen we meerdere patiënten met verzekeringskwesties en kunnen we normen en waarden gerelateerd aan uw cultuur goed begrijpen.

Mocht het zo zijn dat u niet tevreden bent, dan horen wij dat graag van u. U kunt omtrent uw klachten een e-mail sturen naar: klachten@mondzorgcentrum-utrecht.nl

 

We zien u graag terug bij Mondzorgcentrum Utrecht. DE tandarts van Utrecht.

 

TANDARTS SPOEDBEHANDELINGEN

 

Wij zijn 7 dagen per week geopend met ruime openingstijden. Toch kan het natuurlijk een enkele keer voorkomen dat wij u niet diezelfde dag kunnen helpen, of u heeft pijn buiten onze openingstijden. In dit geval kunt u contact opnemen met het Tandarts Bemiddelingsbureau via 020-30 34 500.

https://www.mondzorgcentrum-utrecht.nl/
nl
Mondzorgcentrum+Utrecht
52.0749595
5.095602