Spraakproblemen oplossen met een beugel en logopedie

 

In combinatie met een beugel traject bij Mondzorgcentrum Utrecht kunnen spraakproblemen verholpen worden. Wel is het raadzaam om tijdens een beugel traject ook een logopedist in te schakelen. We hebben al een aantal kinderen geholpen met het rechtzetten van de tanden en tegelijk ook de spraak aanzienlijk verbeterd. We hebben recent ook een logopedist in huis! Bent u geïnteresseerd in een traject met een beugel en logopedie? Bel of maak een afspraak via het contactformulier. 

 

Wat houdt Logopedie in?

 

Wanneer iets wat zo vanzelfsprekend als praten, eten en drinken is en dit niet gaat naar behoren, kunt u terecht bij een logopedist.Een logopedist houdt zich bezig met het behandelen van communicatie afwijkingen. Hierbij wordt er gekeken naar afwijkingen in de taal, spraak, gehoor, stem en slikken. Het is een specialisme op het gebied van het ontwikkelen, onderhouden en herstellen van communicatie. Hierbij speelt de mond dus een grote rol.

 

Wat kan een Logopedist voor mij betekenen?

 

Als u eenmaal een afspraak bij een logopedist heeft gemaakt, zal de logopedist eerst samen met u kijken wat het probleem is en wat de ernst van de situatie is. Communicatie problemen kunnen namelijk verschillende oorzaken hebben. Zo kan aanleg of groeifase een rol spelen. Uw logopedist zal vervolgens kijken naar de invloed van het probleem op uw leven.

Afhankelijk van uw situatie zal uw behandelaar een behandelplan opstellen en deze met u bespreken. Uw logopedist zal ook als een coach voor u functioneren om de beste resultaten te behalen. Tevens wordt het vergoed vanuit de basisverzekering!

https://www.mondzorgcentrum-utrecht.nl/
nl
Mondzorgcentrum+Utrecht
52.0749595
5.095602